Productos

La biomasa hace referencia a la materia viva producida por plantas y animales. Una de sus principales ventajas es que es un recurso totalmente renovable.

 

Entre las ventajas de la biomasa encontramos un aumento de reciclaje y una disminución de los residuos. Esta es una de las mayores ventajas, ya que supone convertir un residuo en un recurso.

 

Los productos de Mallorca Pellets están formados por maderas de pino y halla sin aditivos, lo que le da a nuestro producto una gran calidad y rendimiento. Comercializamos tres tipos de productos, pellets, briquetas y big bags.

 

 

 

La biomassa fa referència a la matèria viva produïda per plantes i animals. Una dels seus principals avantatges és que és un recurs totalment renovable.

Entre els avantatges de la biomassa trobem un augment de reciclatge i una disminució dels residus. Aquesta és una dels majors avantatges, ja que suposa convertir un residu en un recurs.

Els productes de Mallorca Pellets estan formats per fustes de pi i faig sense additius, la qual cosa li dóna al nostre producte una gran qualitat i rendiment. Comercialitzem tres tipus de productes, pellets, briquetas i big bags.

 

 

 

productes

 

           Pellets                     Briquetas                   Big Bag                     Estufas

 

Mallorca Pellets

J.Garcia

Carretera Montuiri - Porreres, km. 4,800

 C.P:07260 Porreres (Mallorca)

Telf. 971 64 75 20

 Fax. 971 16 80 06

 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.